Werkt tatoeage verwijderen? Bij The Art of Tattoo wel!

Overweegt u om wat inkt te laten verwijderen? Er zijn verschillende manieren om het verwijderen van tatoeages aan te pakken:

laser verwijderen

chirurgische excisie

dermabrasie

Tatoeage verwijderen werkt over het algemeen, maar sommige tatoeages zijn veel moeilijker te verwijderen dan andere. The Art of Tattoo regelt het voor jou.  Zowel oudere tatoeages als stick-and-poke-tatoeages zijn gemakkelijker te verwijderen dan bijvoorbeeld nieuwere.

Sommige kleuren zijn ook gemakkelijker te verwijderen dan andere. Deze omvatten:

zwart

bruin

donkerblauw

groen

Grotere, kleurrijkere tatoeages zijn doorgaans tijdrovender en duurder om te verwijderen dan kleinere maar The Art of Tattoo heeft de beste prijs voor jou, lichtere en minder kleurrijke tatoeages.

Vanwege het risico op bijwerkingen kan het ook moeilijker zijn om tatoeages te verwijderen als u:

donkerdere huid

een reeds bestaande huidaandoening, zoals eczeem

een gezondheidstoestand die de huid aantast, zoals herpes

Dit betekent echter niet dat u uw tatoeage niet kunt verwijderen als dit op u van toepassing is. Het betekent alleen dat je misschien wat meer tijd nodig hebt om de beste verwijderingsoptie voor jou te vinden.

Als u nadenkt over opties voor het verwijderen van tatoeages, moet u rekening houden met verschillende factoren, waaronder:

kosten

risico op littekens

effectiviteit

tijdsbesteding

Nogmaals, deze factoren zullen grotendeels afhangen van de grootte, complexiteit en conditie van je tatoeage, evenals van je huid.

theartoftattoo.nl

Posted on April 16, 2022 in Tatoeage verzorgen by Gommert van Harskamp